Foredrag: Hundens behov

Alt du trenger vite for å tilgodese din hunds behov, og forebygge et godt liv uten problematferd

Foerdrag: Hundens behov

For at få en lykkelig hund som samarbeider godt må alle behov tilgodesees først. I de aller fleste fall hunder kommer til oss med "problematferd" så er hunden understimulert eller stresset fordi dens naturlige atferd får ikke utløp i passende situasjoner. Så, for å hjelpe deg forebygge mentale og fysiske problemer, her er all kunnskap, tips og råd du trenger.
Foredraget dekker blant annet:
Hva påvirker hundens behov, mentale behov, fysiske behov, sosiale behov, trygghet og helse.

Anbefalt Blog:
Dyr i bur?
Du er hva du spiser

GoodDog Online Facebook
Etter påmelding kan du melde deg inn i GoodDog Online - en lukket FB-gruppe - der du kan stille alle dine spørsmål, og få den individuelle hjelp du trenger for å lykkes med treningen.Veldig bra! Lett å følge, god stemning og veldig bra du gjentar med forskjellig vinkling hele veien! Gir god generell forståelse for hundens behov - og det pirker i individuelle forskjeller, som gjør meg mer bevisst mine egne hunders behov etter rase og alder. Elsker avslutningen 😍


Anja & Leelo, Stitch, Aika, Kiki

Kursoversikt


  Hundens behov
Tilgjengelig i dager
dager Etter du har meldt deg på

 

Din instruktør


Tess Erngren
Tess Erngren

Mer om Tess Erngren og hennes filosofi:

Tess er en diplomert hundeinstruktør, hundepsykolog, hundefilosof, TAG-teacher og villmarksterapeut. Tess startet GoodDog i Oslo i 2006 og har trent over 600 hunder gjennom GoodDog hvert år. Etter over 15 års arbeid med hund på fulltid har Tess utviklet sin egen filosofi og metoder hun mener gir det beste samarbeidet mellom hund og menneske.

"For oss i GoodDog er hundene våre de viktigste i livet, og vi gjør alt for å prioritere deres behov og individuelle ønsker. Derfor baserer vi all trening på moderne, belønningsbasert metoder, og bruker aldri straff, kjefting eller skadelig utstyr.

Når du går på kurs hos oss, lærer du hvordan du og hunden din kommuniserer med hverandre. Du vil få en dypere forståelse for hundens språk, skjønne hva hunden din vil og på den måten raskere få hunden til å forstå hva du ønsker fra den.

Vårt mål er å gi dere alle de verktøy dere trenger for et godt liv sammen - som de aller beste venner."

Tess har du kanskje sett i:

Ofte stilte spørgsmål


Hvor lenge har jeg tilgang på kurset?
Du vil ha tilgang til alt materialet som ligger på innloggingsiden din hos GoodDog i 6 måneder fra du logger deg inn første gang. (Se våre handelsbetingelser nederst her på nettstedet vårt). Husk at du kan skrive ut alt av kursmaterialet du får tilgang på gjennom i PDF-fil.
Hva skjer dersom jeg ikke er tilfreds med kurset?
For oss i GoodDog er det viktig å kunne si at kundene våre er superfornøyde! Er du mot all formodning ikke fornøyd så gir vi deg selvfølgelig pengene tilbake, opp til 20 dager etter du har kjøpt kurset – uten spørsmål. Vennligst se mer informasjon i våre handelsbetingelser.
Hvem er GoodDog sine kurs å foredrag for?
Våre kurs og foredrag passer deg som søker kunnskap for å forstå deg på din hunds behov og atferd, som trener belønningsbasert, og som ønsker være din hunds beste venn.

Meld deg på nå!